Preduzeće Pro Trade dooPreduzeće Pro Trade doo iz Novog Sada osnovano je 1993. godine. Osnovno težište u poslednjih nekoliko godina, usmerili smo na uvoz i distribuciju opreme za kupatila, keramičkih pločica, granitne keramike i kupatilskog nameštaja, a pored negovanja saradnje sa investitorima, izvođačima građevinskih radova i saradnje sa arhitektima naša pažnja je usmerena i na pojedinačnog kupca, te smo tu svoju ideju zaokružili otvaranjem salona kupatila H20 u Novom Sadu na Temerinskom putu br. 85 na preko 600m² izložbeno prodajnog prostora.
Izložbeno – prodajni salon za kupatila H2OIzložbeno – prodajni salon za kupatila H2O nudi širok asortiman vrhunske opreme za kupatila. Da bismo zadovoljili sve istančaniji ukus naših klijenata, ponudu smo dopunili i proširili izborom proizvoda vrhunskog kvaliteta. To znači da Vam se, u svakom trenutku, garantuje originalnost dizajna, trajnost proizvoda i prepoznatljiva individualnost stila. Za Vaša pitanja, nedoumice, potražnju, uvek će se naći neko iz stručnog tima, da bi Vam nesebično dao savet, ali konačna odluka je na Vama. Stoga, najvažnije je da Vi budete zadovoljni. To je moguće jedino ako u svom novom kupatilu osećate udobnost, funkcionalnost i konfor. Naš zadatak je da Vam uz pomoć našeg arhitekte, i kroz najsitnije detalje ove bogate ponude, pomognemo da napravite pravi izbor.

Bilo da želite opremanje kupatila po najnovijem trendu, bilo da želite klasični stil, mi možemo da Vam ponudimo neiscrpan izvor idejnih rešenja.

Posebni uslovi plaćanja


Kod nas dobijate kredit do 72 meseca ili mogućnost plaćanja svim vrstama platnih i kreditnih kartica, a za kupovinu preko 50.000,00 dinara, svakom kupcu sledi poklon. Kupljenu robu dostavićemo na Vašu adresu. Saradnja sa renomiranim proizvođačima omogućuje nam da Vam ponudimo proizvode vrhunskog kvaliteta.